+32495120888
Eendenstraat 2 bus 302, 9080 Lochristi

Ik ben een industrieel ingenieur die zich heeft herschoold naar mijn andere passie: grafisch design. Met een diepgaande kennis van webdesign, videoproductie, Photoshop, After Effects, Illustrator, schilderen en filmanimatie, ben ik goed uitgerust om creatieve en technische projecten aan te pakken. Ik heb in juni 2024 de opleiding Crossmedia Assistent afgerond en in 2002 een opleiding Grafisch Elektronisch Designer bij Syntra voltooid.

Mijn ervaring strekt zich uit over het ontwikkelen van nieuwe huisstijlen, het uitvoeren van social media en internetcampagnes, en het creëren van visueel aantrekkelijke en effectieve multimedia-inhoud. Mijn technische achtergrond als industrieel ingenieur stelt me in staat om creatieve projecten met precisie en efficiëntie te benaderen, terwijl mijn passie voor grafisch design me drijft om constant innovatieve en artistieke oplossingen te vinden.

Ik ben altijd op zoek naar nieuwe uitdagingen en mogelijkheden om mijn vaardigheden verder te ontwikkelen en waarde toe te voegen aan creatieve teams en projecten.